- Pelar i tallar a daus 6 pomes. Posar-les a foc lent amb 1 got d'aigua, tres cullerades de rom, 12 cullerades de sucre, 100 g de mantega, 1 cullerada de vainilla i una branca de canyella. Quan la poma estigui cuita, reservar. Folrar un motlle amb pasta brisa i afegir la poma cuita. Tapar amb una altra làmina de pasta brisa tancant el conjunt i fer uns quants forats per sobre. Fornejar fins que la massa estigui daurada.
- Pelar y cortar a dados 6 manzanas. Ponerlas a fuego lento con 1 vaso de agua, tres cucharadas de ron, 12 cucharadas de azúcar, 100 g de mantquilla, 1 cucharada de vainilla y una rama de canela. Cuando la manzana esté cocida, reservar. Forrar un molde con pasta brisa y añadir la manzana cocida. Tapar con otra lámina de pasta brisa cerrando el conjunto y hacer unos cuantos agujeros por encima. Hornear hasta que esté dorada.
- Peel and cut in dices 6 apples. Put them at low fire with 1 glass of water, three soup-spoons of rhum, 12 soup-spoons of sugar, 100 g of butter, 1 soup-spoon of vanilla and a branch of cinnamon. When apple be cooked, put at one side. Cover a mould with a sheet of pâte brisée and add the apple. Cover with another sheet of patê brisée closing the result and make some holes on the top. Bake until be golden brown.
- Descascar e cortar em dados 6 maçãs. Cozer a fogo leve com 1 copo de água, três colheres de rum, 12 colhere de açúcar, 100 g de manteiga, 1 colher de baunilha e uma rama de canela. Quando as maçãs fiquem cozidas, reservar. Cobrir uma forma com uma lâmina de patê brisée e adicionar as maçãs. Cobrir com outra lâmina de patê brisée fechando o conjunto e fazer uns buracos na tampa. Assar até estiver dourada.
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