- Sobre la meitat d'un brioix petir afegir enciam tallat ben fi, tomàquet i ceba tallats ben fins, una mini-hamburguesa (feta amb carn picada, julivert, all, sal, pebre negre i pebre vermell) i acabar amb fornatge de cabra
- Sobre la mitad de un brioche pequeño añadir lechuga cortada muy fina, tomate y cebolla cortados muy finos, una mini-hamburguesa (hecha con carne picada, perejil, ajo, sal, pimienta negra y pimentón) y acabar con queso de cabra.
- On a half of an small sweet bread add a little bit of thin cut lettuce, tomato and onion cut very thin, a mini-hamburger (done with ground meat, parsely, garlic, salt, black pepper and paprika) and finish with goat cheese on the top.
- Sobre a metade dum pão doce pequeno adicionar alface cortado bem fino, tomate e cebola cortados ben finos, uma mini-hamburguese (feita com carne moída, salsa, alho, sal, pimenta-do-reino e colorão) e terminar com queijo de cabra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada