- Sobre la meitat d'un brioix petir afegir enciam tallat ben fi, una mini-hamburguesa (feta amb carn picada, julivert, all, sal, pebre negre, pebre vermell i una mica de bitxo) i acabar amb guacamole.
- Sobre la mitad de un brioche pequeño añadir lechuga cortada muy fina, una mini-hamburguesa (hecha con carne picada, perejil, ajo, sal, pimienta negra, pimentón y un poco de guindilla) y acabar con guacamole.
- On a half of an small sweet bread add a little bit of thin cut lettuce, a mini-hamburger (done with ground meat, parsely, garlic, salt, black pepper, paprika and cayenne pepper) and finish with guacamole on the top.
- Sobre a metade dun pão doce pequeno adicionar alface cortado bem fino, uma mini-hamburguese (feita com carne moída, salsa, alho, sal, pimenta-do-reino, colorão e pimenta malagueta) e terminar com guacamole.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada