Patates emmascarades






- En una mica d'oli, fregit lentament dues llesques de cansalada. Quan estiguin rosses, retirar-les i fregir en la mateixa paella mitja butifarra negra esparracada i un gra d'all picat. Quan la butifarra estigui fregida, afegir quatre patates grans bollides. Remoure mentre es van esclafant les patates fins que aquestes prenguin color. Servir amb els talls de cansalada fregits per sobre.

- En un poco de aceite, añadir lentamente dos lonchas de panceta. Cuando estén doradas, retirarlas y freir en la misma sartén media morcilla desmenuzada y un diente de ajo picado. Cuando la morcilla esté frita, añadir cuatro patatas grandes hervidas. Remover mientras se van chafando las patatas hasta que éstas tomen color. Servir con las lonchas de panceta frita por encima.

- In a little bit of oil, fry slowly two slices of bacon. When they are golden, put them out and fry in the same frying pan a medium blood sausage grinde and a smashed garlic clove. When blood sausage is fried, add four boiled big potatoes. Mix while smash the potatoes untill they are golden brown. Serve with the fried bacon on the top.

- Num pouco de azeite, fritar lentamente duas fatias de bacon. Quando estiverem douradas, retirá-las e fritar na mesma frigideira meia morcela esmigalhada e um dente de alho triturado. Quando a morcela fique fritada, adicionar quatro batatas grandes fervidas. Misturar triturando as batatas até tomarem cor. Servir com o bacon fritado por acima.