- Picar 12 gambes. Afegir 1 gra d'all picat, una mica de sal i una mica de pebre negre i barrejar. Fer unes hamburgueses petites (per 12 gambes, surten 4 hamburgueses) i coure-les a la planxa. Posar l'hamburguesa en un panet amb una mica d'enciam. Per sobre, afegir maionesa a la que s'haurà posat una mica de pell ratllada de llimona.
- Picar 12 gambas. Añadir 1 diente de ajo picado, un poco de sal y un poco de pimienta negra y mezclar. Formar unas hamburguesas pequeñas (por 12 gambas, salen 4 hamburguesas) y cocinarlas en la plancha. Poner la hamburguesa en un panecillo con un poco de lechuga. Por encima, añadir mayonesa a la que se habrá mezclado un poco de ralladura de limón.
- Grind up 12 prawns. Add a smashed garlic clove, a little bit of salt and a little bit of black pepper and mix. Make some hamburgers (with 12 prawns, it can be done 4 hamburgers) and grilled them. Put the hamburger on a little bread with a little bit of letuce. On the top, put a little bit of mayonaisse sauce mixed with a little bit of grated lemon zest.
- Triturar 12 camarões. Adicionar 1 dente de alho picado, um pouco de sal e um pouco de pimenta do reino e misturar. Formar umas hamburgueses (com 12 camarões se podem fazer 2 hamburgueses) e as grelhar. Pôr a hamburguese num pãozinho com um pouco de alface. Por acima, adicionar um pouco de molho maionese misturado com um pouco de pele de limão ralada.
3 comentaris:
te que estar molt bo. estupendo post
http://www.sibaritismosdeinma.com/
Gràcies per participar al Sorteig de Receptes, la veritat que té molt bona pinta! La nostra més sincera enhorabona.
Té molt bona pinta Joan, la nostra més sincera enhorabona per la teva participació al sorteig de receptes que ha organitzat Grupo Corsa!
Publica un comentari a l'entrada