Pa amb vi i sucre / Pan con vino y azúcar / Bread with wine and sugar / Pão com vinho e açúcar


- Mullar unes llesques de pa amb vi negre. Acte seguit passar-les per un plat amb sucre pels dos costats.

- Mojar unas rebanadas de pan con vino tinto. Acto seguido, pasarlas por un plato con azúcar por ambos lados.

- Soak some bread slices with red wine. Inmediately, pass them by sugar on both sides.

- Molhar umas fatias de pão em vinho tinto. Imediatamente, as passar por um plato com açúcar pelos dois lados.

4 comentaris:

mamilu ha dit...

Uyyyyy...me recorde quan era petiteta....soc de Camprodon...bona terra...i amb curaban els refredats amb la teva recepta...i funcionaba !!!!!!!!

Joan F. Jerez ha dit...

M'agrada que t'hagi portat tants bons records aquesta recepta.

Anònim ha dit...

rebanades no, home: cal dir "llesca"!

Joan F. Jerez ha dit...

Gràcies per la correcció!!!