Risotto verd i blanc / Risotto verdiblanco / White and green risotto / Risotto verde e branco



- Fregir mig bulb de fonoll tallat a juliana, una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un gra d'all tallat ben petit i una cullerada de julivert. Després afegir dos gots d'arròs. Remenar. Afegir mig got de cervesa. Quan s'hagi reduït afegir aigua o brou de verdures de mica en mica. Quan l'arròs estigui mig cuit, afegir uns espàrrecs tallats i una mica de bròquil. Controlar el nivell de sal. Quan l'arròs estigui cuit, afegir una cullerada de mascarpone.

- Freir medio bulbo de hinojo cortado a juliana, una cebolleta mediana y un pimiento verde pequeño cortados pequeños en un poco de aceite. Cuando estén fritos, añadir un diente de ajo cortado muy pequeño y una cucharada de perejil. Después, añadir dos vasos de arroz. Remover. Añadir medio vaso de cerveza. Cuando se haya reducido, añadir caldo de verduras o agua de poco en poco. Cuando el arroz esté medio cocinado, añadir unos espárragos cortados y un poco de brócoli. Controlar el nivel de sal. Cuando el arroz esté cocido, añadir una cucharada de mascarpone.

- Fry half a fennel bulb cut in julienne, a medium spring onion and a little green pepper cut little in a bit of oil. When they are fried, add a garlic clove cut tiny and one soup-spoon of parsley. Later, add two glasses of rice. Move. Add half a glass of beer. When it is reduced, add vegetables stock or water little by little. When rice is half cooked, add some cut asparagus and some broccoli. Control the level of salt. When rice is cooked, add a soup-spoon of mascarpone.

- Fritar meio bulbo de funcho cortado em juliana, meia cebolinha mediana e um pimento verde pequeno cortados pequenos num pouco de azeite. Quando estiverem fritos, adicionar uma dente de alho cortada pequena e uma colher grande de salsinha. Depois, adicionar dois copos de arroz. Mexer. Adicionar meio copo de cerveja. Quando estiver reducido, adicionar caldo de verduras ou água aos poucos. Quando o arroz fique meio cozinhado, adicionar uns aspargos cortados e um pouco de brócolis. Controlar o nivel de sal. Quando o arroz estiver cozinhado, adicionar uma colher grande de mascarpone.