- Coure al vapor uns 24 musclos. Treure'ls la closca i colar l'aigua. Fregir mig una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un gra d'all tallat ben petit i una cullerada de julivert. Després afegir dos gots d'arròs. Remenar. Afegir mig got de cervesa. Quan s'hagi reduït afegir uns brins de safrà, i l'aigua dels musclos, aigua o brou de peix poc a poc. Controlar el nivell de sal. Quan l'arròs estigui gairebé cuit, afegir els musclos i acabar-lo amb una cullerada de mascarpone.
- Cocinar al vapor unos 24 mejillones. Quitarles las cáscaras y colar el agua. Freir una cebolleta mediana y un pimiento verde pequeño cortados pequeños en un poco de aceite. Cuando estén fritos, añadir un diente de ajo cortado muy pequeño y una cucharada de perejil. Después, añadir dos vasos de arroz. Remover. Añadir medio vaso de cerveza. Cuando se haya reducido, añadir unas hebras de azafrán y el agua de los mejillones, agua o caldo de pescado poco a poco. Controlar el nivel de sal. Cuando el arroz esté casi cocido, añadir los mejillones y terminarlo con una cucharada de mascarpone.
- Steam cook 24 mussels. Put out shells and strain the cooking water. Fry a medium spring onion and a little green pepper cut little in a bit of oil. When they are fried, add a garlic clove cut tiny and one soup-spoon of parsley. Later, add two glasses of rice. Move. Add half a glass of beer. When it is reduced, add some saffron threads and mussels water, fish stock or water little by little. Control the level of salt. When rice is almost cooked, add mussels and finish it with a full soup-spoon of mascarpone.
- Cozinhar ao vapor uns 24 mexilhões. Retirar as cascas e coar a água. Fritar meia cebolinha mediana e um pimento verde pequeno cortados pequenos num pouco de azeite. Quando estiverem fritos, adicionar uma dente de alho cortada pequena e uma colher grande de salsinha. Depois, adicionar dois copos de arroz. Mexer. Adicionar meio copo de cerveja. Quando estiver reducido, adicionar uns fios de açafrão e a água dos mexilhões, caldo de peixe ou água aos poucos. Controlar o nivel de sal. Quando o arroz estiver quase cozinhado, adicionar os mexilhões e terminar com uma colher bem cheia de mascarpone.
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